Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

166 gasten online


Nick Bakker liep op woensdagochtend 20 augustus jl. een knieblessure op. Van de knie van de verdediger, die herstellende was van een operatie aan zijn kruisband die hij op 27 mei 2013 heeft ondergaan, was eerder al een MRI-scan gemaakt, maar deze gaf onvoldoende uitsluitsel. Erwin van de Looi zegt in een vraaggesprek met Voetbal International dat er deze week een kijkoperatie voor Nick Bakker op het programma staat. Van de Looi: "Mocht er weer iets zijn met die kruisband, dan wordt hij daar gelijk aan geholpen."

UPDATE woensdag 10 september 2014:
Nick Bakker vandaag geoperereerd; kruisband vervangen; opnieuw lange revalidatie

Inmiddels is duidelijk dat Nick Bakker vandaag aan zijn kruisband is geopereerd. Bij de kijkoperatie bleek vandaag nl. dat Nick op 20 augustus 2014 - kort voor zijn rentree in wedstrijdverband - inderdaad opnieuw een zware kruisbandblessure heeft opgelopen, waarna zijn kruisband vandaag is vervangen. De onfortuinlijke verdediger moet nog een nachtje in het ziekenhuis blijven; hij mag morgen weer naar huis. Vervolgens zal hij opnieuw aan een lange revalidatie moeten beginnen. Het nog zo prille seizoen moet voor hem als verloren beschouwd worden.

We wensen Nick Bakker heel veel sterkte toe!

VI schrijft verder dat Erwin van de Looi ontevreden is over de laatste weken van de transferperiode. Volgens VI is Van de Looi van mening dat FC Groningen in beginsel goed heeft geanticipeerd op het vertrek van spelers, maar niet op dat van Filip Kostic en Stefano Magnasco. De hoofdtrainer: "Dat is geen verwijt naar de clubleiding, want ze hebben er alles aan gedaan. Mimoun Mahi hebben we erbij voor de lange termijn, maar we hadden er echt twee à drie versterkingen bij willen hebben. Iedereen bij de club vindt dat de kern goed is, maar deze selectie is wel wat te smal. We moeten niet teveel blessures krijgen en ook voor de concurrentie in de groep was het goed geweest als er spelers bij waren gekomen."

Volgens VI had Erwin van de Looi er vooral in de defensie extra mankracht bij gehad. Dat had ook ons geen overbodige luxe geleken. Van de zes verdedigers die de A-selectie heeft, is slechts de helft inzetbaar. Nick Bakker, Lorenzo Burnet en Martijn van der Laan liggen er al geruime tijd uit. De B-kern telt slechts twee verdedigers, Desevio Payne en Glenn Bijl. Qua inzetbaarheid voor het eerste elftal lijken zij nu al overvleugeld te zijn door Keziah Veendorp en Roland Baas, twee defensieve talenten uit FC Groningen A1. Hun debuut voor het eerste elftal komt snel dichterbij. De één zijn dood...


Simon Tibbling op het programmaboekje van de wedstrijd
van Djurgården van komende zondag. FC Groningen
had hem afgelopen zomer graag gecontracteerd

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.