Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

350 gasten online


Eindelijk! Na drie uitwedstrijden op rij, waarvan één midweeks bekerduel, kunnen we weer eens de trappen van de Euroborg beklimmen om de Trots van het Noorden naar de derde thuisoverwinning op rij, althans in dit seizoen, te schreeuwen. Een zege op Willem II zou, het vorige seizoen meegerekend, zelfs de zesde opeenvolgende competitieoverwinning zijn - de Euroborg begint in Nederland alweer aardig op de zo gevreesde Groene Hel te lijken!

We moeten diep in de historie graven voor de laatste overwinning van de Tilburgers in Grunn. In de goede oude tijd van het Oosterpark stond er op 21 december 2003 een sneue 1-2 eindstand op de borden, maar ja - met glaszetter R. Bossen op het wedstrijdformulier had iedereen een gerede kans op een gestolen zege tegen FC Groningen. In de jaren daarna trok de thuisploeg vijf maal aan het langste eind; drie keer werden de punten gedeeld.

Terell Ondaan komt bij Willem II terug van een knieblessure, maar voor een basisplaats is het vandaag voor hem nog te vroeg. Voor hem zal vermoedeklijk Jerson Cabral aan de aftrap staan, zo berichtte het Brabants Dagblad op vrijdag na de training.

Voor een puntendeling wordt door ons vanmiddag geenszins getekend. Niets anders dan de volle buit moet straks veroverd worden. Wij hopen op een lekkere pot voetbal, met een rauwe sfeer op de tribunes!

Opstelling FC Groningen, zondag tegen Willem II:
De Leeuw - Hoesen - Antonia
Kieftenbeld - Chery - Lindgren
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hiariej
Pa
dt

Bankbezetting:
Van der Vlag, Hateboer, Baas, Saban, Van der Velden, Islamovic, Bos

Niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Burnet, Van der Laan, Mahi, Zeefuik

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.