Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

125 gasten online


Als het beschikbare cijfermateriaal ooit overtuigend in het voordeel van FC Groningen is geweest, dan is het vanmiddag wel. De Trots van het Noorden won in eigen huis de laatste 12 officiële ontmoetingen van Excelsior, die de volle buit voor het laatst op 20 november 1983 wegkaapten uit het Oosterpark. Invaller Ron Jans kon niet verhinderen dat er na afloop een ontluisterende 0-2 eindstand op de borden prijkte, aldus FCG Stats.

Ondanks de zeperd kijken we toch graag even naar de opstelling van die dag:
Harry Schellekens, Ronald Steenge (Ron Jans), Adri van Tiggelen, Walter Waalderbos, Theo Keukens, Jan van Dijk, Erwin Koeman, Jos Roossien, Bud Brocken, Bert Wiebing, Fandi Ahmad

Meer dan deze florissante statistische reeks telt voor ons vandaag het door het tweespitsensysteem gebodene vermaak. Afgaande op de trainingen van deze week gaan we straks getuige zijn van een stormloop op het vijandelijke doel. Het kan niet anders of dit gaat leiden tot een fantastisch sfeertje in de Groene Hel. Wij hebben er zin in. Passie en strijd - deze bij Groningen horende ingrediënten lijken helemaal terug!

Opstelling FC Groningen:
De Leeuw - Hoesen
Chery - Van der Velden
Kieftenbeld - Lindgren
Van Nieff - Hiariej - Botteghin - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Baas, Bijl, Mahi, Saban, Antonia, Islamovic

Niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Bos, Burnet, Van der Laan, Zeefuik (allen geblesseerd), Kappelhof (geschorst)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.