Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

244 gasten online

Net als vorig jaar speelt FC Groningen dit najaar een oefenwedstrijd tegen Be Quick 1887, afgelopen seizoen nog Topklasser maar inmiddels in de Hoofdklasse te bewonderen. De Stadsderby wordt vanavond op de Esserberg in Haren gespeeld en begint om 19:00 uur.

Afgaande op de training van maandagmiddag speelt FC Groningen vanavond mogelijk met twee verschillende teams. In één team speelde Lorenzo Burnet maandag als linksback; in het andere team speelde Martijn van der Laan als linker centrale verdediger. Vanwege interlandverplichtingen zullen Hans Hateboer (Jong Oranje) en Dino Islamovic (Jong Zweden) niet van de partij zijn.

Opstellingen beide teams, afgelopen maandag op het trainingsveld:

Team 1:
Sietsma, Payne, Kappelhof, Van der Laan, Van Nieff, Lindgren, Hiariej, Mahi, Arias, Hoesen, De Leeuw

Team 2:
Van der Vlag, Bijl, Botteghin, Baas, Burnet, Kieftenbeld, Chery, Saban, Hagenauw, Islamovic, Antonia

Op 4 september 2013 speelden beide ploegen ook al tegen elkaar. Voor 1.450 toeschouwers zegevierde FC Groningen met 3-0 door een zuivere hattrick van Género Zeefuik.

FC Groningen schrijft op de clubsite:
In 2013/2014 speelden beide clubs tegen elkaar met de intentie hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting FC Groningen in de Maatschappij.

Aanvang van de hoofdwedstrijd op woensdag 12 november is 19.00 uur op het hoofdveld van Stadion Esserberg. Prijs van de toegangskaarten is deze avond 2 euro per persoon.

Om 17.30 uur wordt er een voorwedstrijd gespeeld tussen een jeugdteam van Be Quick 1887 en het door FC Groningen geadopteerde G-elftal van Kids United. Vanaf half zes is de kassa geopend.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.