Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

180 gasten online

In de KNVB-beker zijn we toegekomen aan de 1/8e finales. Het winnen van de beker is vanaf dit seizoen extra interessant, aangezien de bekerwinnaar zich meteen plaatst voor de poulefase van de Europa League!

FC Groningen zal in de volgende ronde thuis moeten zien af te rekenen met FC Volendam, zo heeft de loting vannacht bepaald, nadat FOX de meest bespottelijke vertragingstactieken had toegepast om de loting maar zo laat mogelijk de ether in te kunnen slingeren. De wedstrijd zal op dinsdag 16, woensdag 17 of donderdag 18 december 2014 worden gespeeld.

Op zondag 14 december 2014 staat voor de competitie de thuiswedstrijd tegen Vitesse op het programma. Bekeren op dinsdag de 16e lijkt dan ook niet aannemelijk, of de KNVB moet gaan sleutelen aan de datum waarop FC Groningen - Vitesse gespeeld gaat worden, ook verre van onmogelijk. De beheerder van het Twitter-account van Hans Nijland bericht in dat kader het volgende:

"Het is alvast duidelijk dat door de bekerloting een competitiewedstrijd van FC Volendam en/of FC Groningen verplaatst zal moeten worden."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.