Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

198 gasten online

Het tijdstip waarop vanmiddag wordt afgetrapt mag dan bepaald suboptimaal zijn, het bijbehorende affiche is dat zeker niet. PSV mag zich opmaken voor een onvervalst pak slaag, als we de statistieken van de laatste onderlinge ontmoetingen er eens bij pakken. Van de laatste vier in Grunn gespeelde duels tussen de Groningers en de Brabanders werden de drie punten alleen op 26 augustus 2012 door de op gemeenschapsgeld terende ploeg meegenomen naar de lichtstad; de meest recente tweestrijd tussen beiden eindigde in een prachtige 1-0 overwinning voor de Trots van het Noorden, met dank aan goudhaantje Filip Kostic. Mocht FC Groningen het kunnen opbrengen om er vol voor te gaan, kort te dekken en domweg de ultieme wil om te winnen aan de dag leggen, dan blijft de volle buit straks op zeker in de Groene Kathedraal!

Op de bank zien we straks voor het eerst Jafar Arias, die de geblesseerde Dino Islamovic vervangt. Martijn van der Laan keert na lange tijd terug in de selectie; Roland Baas daarentegen moet verstek laten gaan. De A-junior kampte deze week met een uit de kom geschoten schouder. Mogelijk is hij dinsdag inzetbaar voor de extreem belangrijke wedstrijd van Jong FC Groningen, in en tegen Heerenveen, een duel dat door de FC gewonnen MOET worden om door te kunnen gaan in de kampioenschapspoule van beloftenelftallen.

Opstelling FC Groningen:

De Leeuw - Hoesen

Chery - Hiariej - Kieftenbeld - Antonia

Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Padt

Vermoedelijke bankbezetting:

Van der Vlag, Bijl, Van der Laan, Mahi, Lindgren, Arias, Hagenauw

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.