Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

183 gasten online

De hiernaast en hieronder afgebeelde foto's zijn reeds lang vergane glorie. Het stamt uit de tijd dat een bezoekje aan Twente nog betaalbaar en de moeite waard was. Inmiddels is het uitvak diep weggestopt in een hoek van de tweede ring, en is de wedstrijd tegen FC Groningen eentje die nog maar weinig groen-witten boeit. Afgaande op de statistieken is een resultaat vanmiddag zeker haalbaar, want de Tukkers wonnen van hun thuisduels evenveel potjes wel als niet (drie om drie), en de Trots van het Noorden heeft buitenshuis met name op kunstgras getoond niet uit de voeten te kunnen.

Kortom - met een geen enkele Tukker ontziende over mijn lijk-mentaliteit moet het mogelijk zijn de thuisploeg een fikse kater te bezorgen!

Het wordt ook wel weer eens tijd. De laatste acht Eredivisieduels in Enschede werden door FC Groningen stuk voor stuk verloren; de laatste zege dateert zelfs van 10 jaar geleden. Op de legendarische 7e november 2004 scoorden Mile Krstev en Erik Nevland. Voor de Noor was het zijn debuut in het shirt van FC Groningen; er zouden nog 113 duels en 47 doelpunten volgen. 

Opstelling FC Groningen tegen FC Twente:
Padt; Hateboer, Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Antonia, Kieftenbeld, Hiariej, Chery; Hoesen, De Leeuw

Bankbezetting:
Van der Vlag, Van der Laan, Desevio Payne (DEBUUT!), Denkovski, Lindgren, Mahi, Arias

Niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Bos, Burnet, Islamovic, Van der Velden, Zeefuik

Opstelling FC Twente:
Marsman, Martina, Bjelland, Schilder, Mokhtar, Ebecilio, Ziyech, Corona, Bentsson, Mokotjo, Castaignos

Bankbezetting:
Stevens, Lachman, Børven, Koppers, Ould-Chikh, Tapia, Kusk

De huidige stand:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.