Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

112 gasten online

Danny Hoesen was gisteren bij het inkomen te laat en plantte zijn voet onbewust op de enkel van zijn opponent, Cuco Martina. De voor zijn doen acceptabel fluitende Reinold Wiedemeijer stuurde Hoesen met rood van het veld, en de aanklager betaald voetbal ziet in Danny's onhandige actie 'ernstig gemeen spel', ondanks het feit dat van het intentie van het maken van een overtreding geen sprake was. Hij wil de aanvaller voor twee duels, alsmede één voorwaardelijk, schorsen (bron).

Inmiddels is FC Groningen met het schikkingsvoorstel akkoord gegaan. Hierdoor gaan de competitiewedstrijden tegen sc Heerenveen en Vitesse aan de neus van Danny Hoesen voorbij. In het op woensdag 17 decemver a.s. af te werken bekerduel tegen FC Volendam is de aanvaller weer inzetbaar, zo bericht FC Groningen op de clubsite.

De rode kaart mag dan wellicht terecht zijn geweest, afgelopen weekeinde regende het in de Eredivisie vergelijkbare overtredingen waarvoor slechts maximaal geel werd getoond. Willekeur blijft regeren in het vaderlandse scheidsrechterskorps.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.