Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

345 gasten online

Het wordt de hoogste tijd dat de Friese dorpelingen in onze eigen Euroborg weer eens op een ongezouten pak rammel getrakteerd worden. Vorig seizoen hadden de door een wel erg fantasiearme aanhang gesteunde kneuzen (blauw-wit likje waterverf, zucht) de hulp van arbiter Nijhuis nodig. De beste man stuurde Maikel Kieftenbeld al na ruim een half uur spelen met rood van het veld, hij verklootte de derby hiermee en de wedstrijd liep uiteindelijk op een fiasco uit. Aan diezelfde Nijhuis vanmiddag de eer om te laten zien dat hij wel degelijk kan fluiten.

Bij de Groningers zal Jafar Arias zijn basisdebuut maken - wij wensen hem de wedstrijd van z'n leven! FC Groningen staat op een zevende plaats, voldoende om de play-offs om Europees voetbal binnen te stromen. Een overwinning op de Vraizen zal onze positie verstevigen en bovendien deze zondag tot een onvergetelijke dag maken. Aanpakken die handel!

Opstelling FC Groningen: 
Arias - De Leeuw
Chery - Hiariej - Kieftenbeld - Antonia
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Burnet, Van der Laan, Lindgren, Van der Velden, Islamovic, Mahi

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Bos, Hoesen, Zeefuik

De huidige stand: 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.