Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

255 gasten online

De Telegraaf bericht vanmorgen over mogelijke onzekerheden inzake de transfer van Albert Rusnák naar FC Groningen. Volgens het management van de speler is er nog niks getekend tussen Rusnák en FC Groningen. Wij hebben zojuist gesproken met Hans Nijland, en de algemeen directeur van FC Groningen is klip en klaar: "De transfer is waterdicht, anders hadden wij dit nooit op onze site gezet. Wij hebben een akkoord met club (Manchester City, red.) en speler. Wij hebben Rusnák voor 3,5 jaar vastgelegd."

UPDATE:
RTV Noord heeft inmiddels twee artikelen geplaatst (1, 2) waaruit blijkt dat het allemaal inderdaad een storm in een glas water is geweest.

"Hans Nijland woedend over achterbakse handelswijze sc Heerenveen"

Een boze Hans Nijland komt op zaterdag 20 december 2014 in het Dagblad van het Noorden aan het woord. Al te veel wil hij niet kwijt over de gang van zaken rond het contracteren van Albert Rusnák; begin januari wil hij uit de doeken doen hoe alles is gegaan.

Op vrijdag 19 december jl. schreven wij al het volgende:

Aidy Ward, zaakwaarnemer van Rusnák, liet tegenover De Telegraaf weten dat er nog geen akkoord is Rusnák en FC Groningen en dat alles nog open is, maar hierover is Nijland kort: "Ik zou niet weten waar die geluiden vandaan komen. Aan ons persbericht heb ik niets toe te voegen."

Nijland wil geen bijzonderheden geven over wie wat heeft getekend, maar sluit het gesprek gedecideerd af: "Wij hebben Rusnák voor 3,5 jaar vastgelegd en hij gaat gewoon met ons mee op trainingskamp."

Tegenover RTV Noord is Hans Nijland al even duidelijk: "Hij komt, punt uit. Er staat inderdaad nog geen handtekening van Rusnák op papier, maar wij hebben een deal." De site vult aan: "Op de vraag of er een ondertekend contract op de plank ligt met Manchester City, de huidige club van Rusnák, zegt Nijland een overeenstemming te hebben met de Engelse club. Of de overgang bekrachtigd is met een handtekening van beide clubs, wil de preses bevestigen noch ontkennen."

Wij gaan ervan uit dat Albert Rusnák na morgenavond, als hij zijn laatste wedstrijd voor SC Cambuur heeft gespeeld, in wil gaan op zijn overgang naar FC Groningen. Hij gaat zondag overigens naar Slowakije.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.