Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

172 gasten online


De wedstrijd FC Dordrecht - FC Groningen eindigde door de late gelijkmaker van de thuisploeg in mineur, en na afloop van de wedstrijd is het gevoel bij de Groningers zo mogelijk nog zuurder geworden. Tom Hiariej blijkt aan een ongelukkige val in de slotfase van de eerste helft een gebroken bovenarm overgehouden te hebben, zo bericht Hans Nijland. Hiariej wordt morgen in het Martini Ziekenhuis nader onderzocht, aldus de algemeen directeur van de Trots van het Noorden.

UPDATE zaterdag 3 januari 2015: Tom Hiariej keert vermoedelijk in februari terug op trainingsveld

FC Groningen bericht op de clubsite dat Tom Hiariej de komende week rust moet houden om de armbreuk goed te kunnen laten helen, en in februari op het trainingsveld hoopt terug te keren. Hij is net als Nick Bakker en Género Zeefuik niet present op het trainingskamp in het Spaanse Oliva.

Op zaterdag 20 december jl. schreven wij het volgende:

Tom Hiariej is aan een uitstekend seizoen bezig. Hij staat op dit moment op een gedeelde derde plaats in de fcgonline Speler van het Jaar-verkiezing, en stond in 15 van de 17 gespeelde competitiewedstrijden in de basis. De 26-jarige multifunctionele speler, wiens contract met FC Groningen aan het einde van dit seizoen afloopt, droeg al in 137 officiële wedstrijden het shirt van de FC. 

Wij hopen dat Tom Hiariej niet al te lang uit de roulatie is en wensen hem een heel voorspoedig herstel toe!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.