Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

202 gasten online

 
De 25-koppige selectie van FC Groningen vertrekt zaterdag zo rond de klok van 13:30 uur bij de Euroborg om zich (via Schiphol) gedurende een week onder de Spaanse zon voor te bereiden op de hervatting van de competitie. Oorspronkelijk zou de Trots van het Noorden tegen twee Belgische clubs oefenen, te weten KAA Gent (hoogste Belgische divisie) en OH Leuven (één na hoogste Belgische niveau). Door de naam van Leuven kan echter een streep. FC Groningen zal de degens nu kruisen met Mouloudia Club d'Alger, een roemruchte cub die momenteel echter als 16e en laatste in de hoogste Algerijnse divisie is terug te vinden.

Mouloudia is vandaag naar Benidorm afgereisd, zo maken wij op uit het Franstalige digitale huis van de club, maar zonder het vijftal Chitta, Gherbi, Aouedj,Yachir en Aksas. Laatstgenoemde weigerde zijn contract te verlengen en mag om die reden niet mee naar Spanje. Wel van de partij zijn drie beloften, te weten Brameki, Khiter en Chérif El Ouzzani.

Het oefenschema van de FC luidt als volgt, aldus de clubsite van FC Groningen:

* dinsdag 6 januari 2014: FC Groningen - Mouloudia Club d'Alger (Benidorm, 15:00 uur)
* vrijdag 9 januari 2014: FC Groningen - KAA Gent (Oliva, 15:00 uur)

Onze reislustige vriend Albert Uilenberg zal ter plaatse zijn, zodat we in elk geval fotografisch van beide potjes zullen kunnen genieten!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.