Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

132 gasten online

 
FC Groningen is vandaag in Oliva gearriveerd, maar Albert Uilenberg is het gezelschap (onbedoeld) vooruit gereisd en heeft het niet onaardige onderkomen nog eerder dan de spelers aan een grondig onderzoek onderworpen. De techniek staat voor niets en nu al kunnen we zijn eerste bevindingen en foto's presenteren! De komende dagen zal hij ongetwijfeld vaker van zich laten horen.

Verslag(je) Albert Uilenberg vanuit Oliva, zaterdag 3 januari 2015

Het was verrukkelijk weer, de mountainbike goed geolied, de trainingsvelden lagen er bij als een biljartlaken, de netten hingen in de doelen, de lijnen gekalkt, de thermometer bleef echter steken op 22 graden Celsius, dus perfect weer om met de eerste training te beginnen na de kerststollen, suikerbrood, kalkoen, oliebollen en de nieuwjaarrolletjes gevuld met slagroom. Het pakte echter geheel anders uit. In tegenstelling tot vorig jaar begint FC Groningen niet op zaterdag maar op zondag met de training op het trainingskamp. Dat bleek vanmiddag toen ik bij de trainingsvelden kwam. Zouden de spelers dan eerst beginnen met een strandwandeling met de nodige rek- en strekoefeningen, op naar het strand maar daar was het net als in dat liedje van, ik meen, de Havenzangers. Het was er stil en verlaten. Nog eens naar het trainingsveld en weer terug naar het strand. Er was niets veranderd. Toch maar even informeren bij de receptie van het resort. Eerst even van een afstand inschatten wie mij die informatie wel willen geven, ik kies het meisje met de vrolijkste uitstraling. Ik denk die gaat vast niet chagrijnig doen als ik vraag wanneer FC Groningen in het resort aankomt. Het blijkt dat ik heb raak geschoten, ze vertelt precies hoe het in elkaar zit. Vanavond vliegen ze naar Alicante en zullen om ongeveer 22.30 uur op het resort arriveren. Dus nog even wachten tot het eerste trainingsverslag.

Foto's van Albert van zaterdag 3 januari 2015:
(klik op een foto voor grotere weergave)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.