Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

366 gasten online

 
De clubleiding van FC Groningen is voornemens de contracten van de technische staf van FC Groningen te verlengen. Dit bericht Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden. De verbintenissen van hoofdtrainer Erwin van de Looi en zijn beide assistenten, Dick Lukkien en Marcel Groninger, lopen aan het einde van dit seizoen af. Het trio staat met ingang van het seizoen 2013-2014 voor de groep.

Ook de contracten van keeperstrainer Sierd van der Berg en beloftentrainer Casper Goedkoop wil FC Groningen graag verlengen, aldus dvhn.nl. Technisch manager Peter Jeltema, die woensdag afreist naar Oliva, laat tegenover de krant het volgende weten: "Wij zijn hartstikke tevreden over onze technische staf. In het trainingskamp gaan we nog niet specifiek praten over contractverlenging. Dat doen we later deze maand.''

Op maandag voegt Peter Jeltema hieraan in de papieren editie van het Dagblad van het Noorden het volgende toe:

"Wij gaan het gesprek straks positief in. We weten van elkaar hoe we erin staan, maar ik hou nog een slag om de arm. Je weet nooit helemaal zeker wat er in zo'n gesprek nog naar voren kan komen."

"Erwin van de Looi helemaal nog niet bezig met contractverlenging"
Volgens het Dagblad geeft Erwin van de Looi aan dat hij FC Groningen een mooie club vindt, een club ook met ambitie. "Ik heb het prima naar mijn zin. Maar op dit moment ben ik helemaal niet bezig met contractverlenging."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.