Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

183 gasten online

 
Aan de lijdensweg van Género Zeefuik bij FC Groningen is tijdelijk een einde gekomen. FC Groningen bericht op de clubsite dat de bij de Trots van het Noorden op het vijfde plan geraakte aanvaller per direct aan het Schotse Heart of Midlothian wordt verhuurd. De Schotse club staat bovenaan in de Championship, het op één na hoogste niveau aldaar, en heeft een voorsprong van 13 punten op de nummer twee, het roemruchte Rangers FC.

FC Groningen licht het volgende toe: "Género Zeefuik is woensdagavond, 7 januari, naar Edinburgh gereisd en onderging daar vandaag, donderdag 8 januari, met goed gevolg een medische keuring. De aanvaller sluit per direct aan bij de selectie van hoofdtrainer Robbie Neilson."

Komend seizoen staat Género Zeefuik ook nog onder contract bij FC Groningen, waarvoor hij op 12 augustus 2012 debuteerde in de met 4-1 verloren uitwedstrijd tegen FC Twente. Hij speelde 47 officiële wedstrijden voor de FC (33 basisplaatsen), waarin hij negen keer scoorde, aldus FCG Stats.


Aankondiging op de clubsite van Heart of Midlothian

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.