Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

420 gasten online

 
Vannacht om 0:00 uur is de Europese transfer window gesloten. In verreweg de meeste landen kunnen spelers pas weer vanaf 1 juli a.s. worden verhandeld. FC Groningen kan terugkijken op een succesvolle handelsmaand. In de personen van Albert Rusnák en Simon Tibbling konden twee toppers worden binnengehaald; het vertrek van bepalende spelers kon worden voorkomen. Laat De Kuip en Europa maar komen!

Eerder met FC Groningen gebrachte spelers die naar elders vertrokken:

* Johan Larsson (IF Elfsborg) - tekende contract t/m 31 december 2018 bij Brøndby IF (bron: clubsite Brøndby IF)
* May Mahlangu (IFK Göteborg) - tekende contract t/m 30 juni 2018 bij Torku Konyaspor (bron: clubsiteTorku Konyaspor)
* Jakob Johansson (IFK Göteborg) - tekende contract t/m 30 juni 2018 bij AEK Athene (bron: clubsite AEK Athene)
* Simon Thern (Malmö FF) - tekende contract t/m 30 juni 2018 bij sc Heerenveen (bron: clubsite Malmö FF)
* Yoshimar Yotún (Sporting Cristal) - tekende contract t/m 31 december 2017 bij Malmö FF (bron: clubsite Malmö FF)
* Camilo Mayada (Danubio) - tekende contract t/m 31 december 2017 bij River Plate (bron: clubsite van River Plate)

In groen-wit verband veelbesproken spelers als Mike van Duinen, Edison Flores, Vincent Janssen, David Pollet, Simon Gustafson en Mijat Gacinovic wisselden niet van club.

Niet alle landen hebben hun poorten nu al gesloten. In Saoedi-Arabië kunnen spelers nog t/m 8 februari 2015 worden aangeschaft; in Rusland en China sluit de transfer window pas op 27 februari a.s., zoals blijkt uit dit overzicht. Tot die datum kunnen spelers naar deze competities verkassen. Aangezien FC Groningen tot 1 juli geen vervangers meer kan aantrekken (dan pas opent hier de transfer window weer) lijkt het echter niet aannemelijk dat de Trots van het Noorden tot 27 februari alsnog aan het vertrek van belangrijke spelers wil meewerken. Overigens kunnen Noorse en Zweedse clubs hun selecties zelfs nog t/m 31 maart 2015 versterken.

Niet ondenkbaar is het dat Michael de Leeuw in de volgende Chinese transferperiode, die aldaar duurt van 22 juni 2015 t/m 16 juli 2015, door Jiangsu wordt ingelijfd, aannemende dat er dan wél een bankgarantie kan worden verstrekt. Dit is echter allemaal van later zorg.

Wij kunnen ons weer focussen op de Eredivisie en op de KNVB-beker. Op naar een grandioze tweede seizoenshelft! Eerste doelstellingen: donderdag in Almelo en zondag in de Euroborg ouderwets uithalen!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.