Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

471 gasten online

 
Het aflopende contract van Tom Hiariej is met twee seizoenen verlengd. Dit bericht FC Groningen op de clubsite. Hiariej, koploper in de eerste selectie als het gaat om officiële duels voor FC Groningen, ligt hierdoor tot medio 2017 vast in Groningen. Tom Hiariej debuteerde op 26 september 2007 in de met 8-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen IJsselmeervogels, en droeg tot nu toe 164 keer het shirt van de Trots van het Noorden, zeven keer vaker dan de gisteren in Heerenveen uitblinkende Rasmus Lindgren.


Kijk onderaan het artikel voor een overzicht van de aflopende contracten van acht spelers van de eerste selectie en vijf van de B-kern.

Tom Hiariej is blij met de verlenging van zijn verbintenis. Op de clubsite laat hij het volgende weten: "Ik kom hier uit de buurt en ken de club door en door. Ik voel me hier thuis en vind het een fijne gedachte dat ik nog minimaal twee jaar bij FC Groningen mag en kan voetballen."

Manager technische zaken Peter Jeltema zegt o.a.: "Het feit dat Tom zowel op het middenveld als in de verdediging uitstekend uit de voeten kan, maakt hem tot een zeer waardevolle selectiespeler. Daarbij komt ook nog eens dat Tom een speler uit onze eigen opleiding is en dat koesteren we graag als een speler aantoont op het niveau van FC Groningen te kunnen presteren."

De contracten van de volgende spelers lopen aan het einde van dit seizoen af:

Eerste selectie:
* Peter van der Vlag (optie tot medio 2016)
* Nick Bakker
* Hilal Ben Moussa
* Nick van der Velden
* Yoëll van Nieff (eerste oriënterende gesprek tussen club en speler heeft plaatsgevonden)
* William Ekong (optie tot medio 2017)
* Paco van Moorsel
* Henk Bos (optie tot medio 2016)

B-kern:
* Stefan van der Lei (optie tot medio 2016)
* Noureddine Boutzamar (optie tot medio 2016)
* Burak Saban (optie tot medio 2016)
* Ron Janzen
* Arjen Hagenauw (optie tot medio 2016)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.