Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

233 gasten online

 
Opnieuw is een aflopend contract van een uit de jeugdopleiding van FC Groningen afkomstige eerste elftalspeler verlengd. Verlengde Tom Hiariej zijn verbintenis eerder al met twee seizoenen, vandaag werd bekend dat Yoëll van Nieff zijn handtekening onder een nieuw, driejarig contract zal zetten, zo lezen we op de clubsite van FC Groningen. Yoëll van Nieff ligt hierdoor tot medio 2018 vast in Groningen. Van Nieff, geboren op 17 juni 1993, stroomde met ingang van het seizoen 2004-2005 in de jeugdopleiding van FC Groningen in, en wel in het door Erik Muntendam getrainde D1-elftal. Hij kwam over van GRC E1.
 

Yoëll van Nieff uit zich heel blij op de clubsite van de FC: "Het is hartstikke mooi dat ik hier bij FC Groningen mag en kan blijven voetballen. Het is mijn club, in mijn stad. Hier liggen mijn roots. Prachtig."

Yoëll van Nieff debuteerde op 3 maart 2013 voor het eerste elftal van FC Groningen, in de met 4-1 verloren uitwedstrijd bij Roda JC. Hij droeg tot nu toe in 43 officiële wedstrijden het shirt van FC Groningen en scoorde daarin drie keer. In de eerste helft van het seizoen 2013-2014 kwam hij op huurbasis uit voor FC Dordrecht, dat toen nog in de Jupiler League speelde. Hij kwam 21 keer in actie en scoorde negen doelpunten.


In de presentatiegids van het seizoen 2004-2005 komen we Yoëll van Nieff voor het eerst tegen

De contracten van de volgende spelers lopen aan het einde van dit seizoen af:

Eerste selectie:
* Peter van der Vlag (optie tot medio 2016)
* Nick Bakker
* Hilal Ben Moussa
* Nick van der Velden
* William Ekong (optie tot medio 2017)
* Paco van Moorsel
* Henk Bos (optie tot medio 2016)

B-kern:
* Stefan van der Lei (optie tot medio 2016)
* Noureddine Boutzamar (optie tot medio 2016)
* Burak Saban (optie tot medio 2016)
* Ron Janzen
* Arjen Hagenauw (optie tot medio 2016)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.