Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

102 gasten online

 
Vroug pissen! is vandaag het credo van ons bestoan, want we worden, met dank aan ons aller Fox, reeds uiterlijk om 12:30 uur in het heilige der heiligen verwacht. Wie naar buiten koekeloert, die ziet optimale atmosferische omstandigheden voor een heerlijke pot voetbal. Erop en erover, wat ons betreft jagen de mannen van Erwin van de Looi met die hoofdgedachte vanaf minuut één over het veld!

Voor de laatste ontmoeting tegen de opponent van vanmiddag moeten we terug naar de vorige eeuw. Op 4 december 1999 trad het toen nog als Dordrecht '90 door het keven zwalkende gezelschap aan in het Oosterpark, en werd voor 7.040 toeschouwers op een 2-1 nederlaag getrakteerd. Namens de Trots van het Noorden scoorden mooie Mel (chior Schoenmakers) en de schrik van het Groningse nachtleven, cultheld Martin Drent. Het doornemen van de opstelling van die bewuste decemberdag staat bol van de nostalgie, zo weten we, met dank aan FCG Stats:

Roy Beukenkamp, Kurt Elshot, Melchior Schoenmakers, Paul Janssen, Paul Matthijs, Gregoor van Dijk, Leonardo Dos Santos Silva (Dominique van Dijk), Hugo Alves Velame, Tony Alberda (Pascal Averdijk), Martin Drent, Hans Visser (Ivar van Dinteren)

Statistieken en geschiedkundige mijmeringen tellen vandaag echter niet. Het terugverdienen van goodwill en krediet moet het doel zijn voor de equipe die de supporters dit seizoen maar mondjesmaat weet te verwennen. Aanvallen en spelen om te winnen, en dat ook uitstralen - meer is er niet nodig om de twaalfde man achter je te krijgen. Bloed, zweet en tranen!

Vermoedelijke basis FC Groningen:

Van der Velden
Mahi - Chery - Rusnák
Kieftenbeld - Tibbling
Payne/Burnet - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Burnet, twee van het drietal Hoesen/Bacuna/Islamovic, Kappelhof, Van der Laan, Van Nieff

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Antonia, Bakker, Ben Moussa, Hiariej, De Leeuw, (eventueel) Islamovic/Hoesen

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.