Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

121 gasten online

 
Stand van zaken maandag 23 maart 2015:
Peter van der Vlag
, de 37-jarige tweede doelman van FC Groningen, zal ook komend seizoen in dienst zijn van de Trots van het Noorden, zo hebben wij vandaag vernomen. Van der Vlag heeft een aflopend contract; FC Groningen bezit een optie om de verbintenis met één seizoen te verlengen. Wij nemen aan dat FC Groningen de optie nu wil lichten, waarna de ervaren keeper nog een seizoen aan de FC verbonden zal zijn.

 
FC Groningen bevestigt contractverlenging Peter van der Vlag
Op dinsdag 24 maart 2015 heeft FC Groningen op de clubsite bevestigd dat de club de optie in de verbintenis met Peter van der Vlag heeft gelicht. Hierdoor staat de tweede doelman ook komend seizoen in Groningen onder contract.

Op maandag 23 maart jl. schreven wij al het volgende:

Peter van der Vlag kwam medio juli over vanuit Emmen, terwijl Stefan van der Lei op huurbasis de omgekeerde weg bewandelde. Joop Gall, de trainer van de Drenten, was verre van blij met het vertrek van Van der Vlag. Stefan van der Lei kreeg vervolgens in Emmen geen enkele kans van de hoofdtrainer. Dat het één met het ander samenhangt kan onmogelijk worden uitgesloten. Van der Lei werd in de winterstop teruggehaald naar Groningen.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.