Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

250 gasten online

 
Voor Henk Hagenauw, verzorger van FC Groningen, was het eind december schrikken. Net als ca. 15 jaar geleden bleek hij last van dichtslibbende vaten te hebben, waarna hij geopereerd moest worden. Tegenover FCG Radio heeft hij afgelopen vrijdag laten weten sinds twee weken met zijn revalidatie bezig te zijn. Over ca. vier weken zal gekeken worden hoe zijn revalidatie is gevorderd. Het seizoen 2014-2015 zit er dan zo goed als op. De 59-jarige Henk Hagenauw mikt dan ook op een rentree die komend seizoen zijn beslag moet krijgen.

Kon Henk 15 jaar geleden nog gedotterd worden, hij moest nu een zware operatie ondergaan waarbij zijn borstbeen 'doormidden werd gezaagd', om met Henks eigen woorden te spreken. Er waren ook twee omleidingen noodzakelijk en we kunnen dan ook rustig stellen dat hij heel wat voor zijn kiezen heeft gehad.

Sinds twee weken is hij in revalidatie, een traject dat ca. zes weken zal duren. Eind april - begin mei weet Henk meer hoe het er met zijn persoontje voorstaat. Sinds het trainingskamp in Oliva, dat Henk tot zijn spijt moest afzeggen, wordt de voormalig keeper van FC Groningen (seizoen 1974-1975, 16 wedstrijden, aldus FCG Stats) vervangen door Johan van der Ploeg, verzorger van Jong FC Groningen.

Wij wensen Henk vanaf deze plaats een heel voorspoedig herstel toe!

Het gesprek van FCG Radio met Henk Hagenauw is hier terug te luisteren. Het is de uitzending van vrijdag 27 maart 2015, FCG Radio uur 1 (16:00 uur - 17:00 uur), vanaf ca. drie kwartier.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.