Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

145 gasten online

 
Vandaag zullen 93 hondstrouwe fans van FC Groningen de moeite nemen om plaats te nemen in het uitvak van het stadion van Willem II. De Brabanders zijn dit kalenderjaar in eigen huis nog ongeslagen, maar weten ook dat de Trots van het Noorden de beide laatste in Tilburg gespeelde ontmoetingen wist te winnen. Door het puntverlies van SC Cambuur, gisteravond tegen Excelsior, heeft de FC nog alle kansen op plek acht - ook al staat gans Stad en Ommeland in het treken van de bekerfinale.

Op 27 augustus 2010 - de voorlaatste in het Tilburgse gespeelde officiële ontmoeting tussen beide ploegen - trokken de Groningers in Tilburg met 3-0 aan het langste eind, ondanks de aanwezigheid van Ruud Bossen als scheidsrechter van dienst. De doelpunten van de gasten werden gescoord door Tom Hiariej en twee weinig geliefde voormalige spelers van FC Groningen: Thomas Enevoldsen en Nicklas Pedersen. Laatstgenoemde scoorde gisteravond namens KAA Gent twee doelpunten. Eén daarvan kan als niet onaardig getypeerd worden - bekijk hier de beelden!

Vanavond kan de equipe van Erwin van de Looi afrekenen met een concurrent om plaats acht, nadat vorige week de Friezen uit Leeuwarden al op een nederlaag getrakteerd werden. De staf moet het doen zonder de jl. zondag nog prima functionerende linkerkant met Lorenzo Burnet en Albert Rusnák; wij hopen dat beiden volgende week bij wéér een heerlijk Euroborg-affiche - Feyenoord-thuis - present zullen zijn.

De huidige stand:

Vermoedelijke basis FC Groningen:

Mahi - De Leeuw - Antonia
Kieftenbeld - Chery - Tibbling
Kappelhof - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Payne, Van der Laan, Van Nieff, Van der Velden, Bacuna, Arias

Niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Burnet, Islamovic, Hiariej, Hoesen, Rusnák

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.