Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

257 gasten online

FC Groningen speelt zaterdag 15 mei a.s. om 15 uur oefenwedstrijd in Blijham (ASVB)

Jaarlijks speelt FC Groningen zowel na afloop van de competitie als voorafgaand aan het nieuwe seizoen een aantal oefenwedstrijden in de regio. De voetballoze tijd tussen beide competities wordt op deze manier wat verkort en de kas van menige amateurvereniging kan worden gespekt. De uitschakeling in de play-offs biedt FC Groningen mogelijkheden om de oefencampagne al a.s. zaterdag, 15 mei 2010, te openen. In Blijham is de v.v. ASVB de gastheer van de wedstrijd die om 15 uur zal beginnen. Plaats van handeling: Sportpark Blijham, gelegen aan de Raadhuisstraat 25. De vereniging jubileert dit jaar: het viert z'n 65-jarig bestaan.

Voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdag zal de FC op vrijdagochtend voor de laatste maal dit seizoen een training afwerken.

 

Enkele info's over de tegenstander van a.s. zaterdag, die met de bijnaam "de witte muizen" door het leven gaan:

 

(foto: clubsite ASVB)

 

De selectie van trainer Harold Molanus eindigde dit seizoen als 1e in de 3e klasse C van het zondagvoetbal. Normaal gesproken goed voor het kampioenschap en promotie naar de 2e klasse, ware het niet dat Hoogezand met evenveel punten op de 2e plaats is geëindigd. Er is nu een beslissingswedstrijd tussen ASVB en Hoogezand noodzakelijk om te bepalen wie komend seizoen naar de 2e klasse mag promoveren.

 

Desondanks moet een zege van FC Groningen zaterdag tot de mogelijkheden behoren, ondanks de ongekende blessuregolf bij de Trots van het Noorden.

 

Tot zaterdag!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.