Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

308 gasten online

 
Tjaronn Chery staat naar eigen zeggen in de belangstelling van Engelse en Duitse clubs. "Er is de laatste weken vanuit het buitenland veel belangstelling getoond. Clubs uit Engeland en Duitsland informeren naar me en zijn me komen bekijken", zo laat Chery weten tegenover AD.nl. De middenvelder houdt de boot vooralsnog af: "Ik heb tegen mijn management gezegd dat ik de komende maand niet met clubs wil spreken. Er komen belangrijke wedstrijden aan en daar wil ik me op focussen.''

Zoals bekend was een overgang naar Feyenoord in de winterstop nabij. "Ik was in de winter dichtbij een overstap. Er is contact geweest. Ik weet dat Fred Rutten mij er dolgraag bij had en dat Martin van Geel contact had met mijn broer. Dat het uiteindelijk niet zo ver is gekomen, was jammer. Ik heb de knop daarna snel omgezet en met Groningen en uiteindelijk vind ik het prachtig wat we hier aan het neerzetten zijn."

Tjaronn Chery ligt nog tot medio 2016 vast in Groningen. De Trots van het Noorden bezit een eenzijdige optie om de verbintenis van de bijna wekelijks uitblinkende middenvelder te verlengen tot medio 2017. Dat Chery komend seizoen echter opnieuw het shirt van FC Groningen zal dragen lijkt onwaarschijnlijk. Recent werd hij met Galatasaray in verband gebracht. In de tijd dat hij als speler van ADO Den Haag in de belangstelling stond van FC Groningen was ook het Duitse Eintracht Braunschweig concreet in Chery geïnteresseerd.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.