Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

93 gasten online

 
Erwin van de Looi liet zijn gedachten na de gewonnen bekerfinale al gaan over de spelersgroep die hij komend seizoen nodig denkt te hebben. "In de breedte zullen we iets moeten doen en we zullen ook moeten proberen spelers aan boord te houden. Met zes Europese wedstrijden verandert er bij een aantal jongens misschien ook wat. Dat ik Chery, Botteghin en De Leeuw er graag bij wil houden, mag duidelijk zijn", zo tekent het Dagblad van het Noorden vandaag uit zijn mond op.

Een gedeelte van zijn wens lijkt nu al vervuld te worden. Michael de Leeuw hoeft nl. niet meer weg: "Nu wil ik Europa in met FC Groningen", zo laat hij tegenover AD.nl weten.

De Leeuw treurt niet over zijn in de winter stukgelopen transfer naar China: "Achteraf ben ik daar heel blij mee, anders had ik dit gemist. We hebben geschiedenis geschreven. Nu wil ik Europa in met FC Groningen.''

Michael de Leeuw weet dat er in de tweede helft van 2015 zes Europese wedstrijden op het programma staan. "Plus ook nog eens het duel om de Johan Cruijff Schaal. Alleen maar mooie wedstrijden dus, ik zit perfect bij Groningen." Een buitenlands avontuur lijkt hij op dit moment niet te overwegen. "Mijn contract bij FC Groningen loopt nog een jaar door, ik zit prima hier. Al denk ik wel dat er iets moet gebeuren, want ik neem aan dat Groningen me niet over een jaar transfervrij de deur uit willen laten lopen. Ik wacht rustig af wat komen gaat."

Michael de Leeuw ziet uit naar het komende Europese avontuur met FC Groningen. "Ik hoop op een mooie loting met mooie wedstrijden tegen topteams. Tottenham Hotspur lijkt me wel wat. Wat mij betreft spelen we alleen maar tegen toppers. Ik acht de kans zeer klein dat we de Europa League gaan winnen, dus doe mij dan maar mooie wedstrijden met drie keer een uitverkochte Euroborg'', zo verklaart hij tegenover AD.nl.

Natuurlijk, zijn uitlatingen zijn kort na de gewonnen bekerfinale gedaan, en het is altijd de vraag of hij zijn mening niet wijzigt indien er alsnog een lucratief Chinees aanbod op tafel wordt gesmeten. Maar positief vinden we één en ander wel. Wij hopen snel soortgelijke quotes uit de monden van Eric Botteghin en Tjaronn Chery te mogen vernemen!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.