Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

129 gasten online

 
De Groninger Gezinsbode meldt vandaag dat Juninho Bacuna en Desevio Payne komend seizoen deel zullen uitmaken van de selectie van het eerste elftal, en dat FC Groningen met Payne bovendien overeenstemming heeft bereikt over een meerjarig contract. Eerder tekende Juninho Bacuna al een vierjarige verbintenis.

 

"FC Groningen en Desevio Payne akkoord over vierjarig contract"


Volgens het Amerikaanse Stars and Stripes FC hebben FC Groningen en Desevio Payne een akkoord bereikt over een vierjarig contract. Desevio Payne heeft zich inmiddels bij USA Onder 20 vervoegd, om deel te nemen aan het WK Onder 20 dat van 19 juni t/m 11 juli 2015 in Nieuw-Zeeland zal worden gehouden.

Jafar Arias is op de clubsite van FC Groningen niet opgenomen in de selectie van Jong FC Groningen van komend seizoen (een vertrek van Arias is echter evenmin gecommuniceerd), en in de Gezinsbode wordt hij niet genoemd bij de spelers die doorschuiven naar het eerste elftal. Club en speler zijn echter nog met elkaar in gesprek over een mogelijke verlenging van het verblijf van de aanvaller bij FC Groningen, zo is ons ter ore gekomen.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.