Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

160 gasten online

 
Vandaag reizen 189 hondstrouwe fans van FC Groningen hun club achterna voor de trip naar Breda. Na vandaag zit dit memorabele seizoen er op, een seizoen waarin de Trots van het Noorden de eerste prijs uit de geschiedenis in de wacht wist te slepen. Geen play-offs voor FC Groningen - het zal even wennen zijn straks! Vandaag staat naast de sportieve plicht ook een financieel belang op het spel: eindigt FC Groningen zes plaatsen of meer onder Vitesse, dan vloeit er ruim zeven ton aan TV-geld naar Arnhem, in plaats van naar Groningen. Ongewenst, kortom - nog één keer vlammen vanmiddag!

Kijk onderaan het artikel voor een fotoreportage van vertrek van de Fan Tour bij de Euroborg tot aankomst in Breda!

Het Rat Verlegh Stadion mag dan een mensonterend uitvak hebben, een avondje of middagje NAC loopt de laatste jaren niet slecht af voor FC Groningen. Van de laatste 14 officiële duels die beide ploegen in het Brabantse afwerkte, verloor de FC alleen de editie van 1 november 2008, zo hoest FCG Stats feilloos op. Prachtige statistieken! Het had overigens niet veel gescheeld of de vorige onderlinge confrontatie eindigde in een Gronings tranendal. De bezoekers kwamen met 2-0 achter te staan, maar late doelpunten van Giliano Wijnaldum en Michael de Leeuw zorgden alsnog voor een 2-2 puntendeling. Stefano Magnasco, Andraz Kirm, Krisztian Adorjan en David Texeira behoorden tot de acteurs op die bewuste 30e november 2013 - het lijkt een eeuwigheid geleden.

Vanmiddag is FC Groningen het aan zijn stand verplicht om er nog één keer vol voor te gaan. De met de bekerwinst verbonden alcoholische versnaperingen mogen zo zoetjes aan uit het bloed van de heren zijn verdwenen, dus niet staat een laatste mooie prestatie in de weg! Forza Grunn!

De huidige stand:

De eerste foto's van de Fan Tour-reizigers, die bij aankomst bij de Euroborg trots met de KNVB-beker op de foto mochten:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.