Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

296 gasten online

 
Het zal nog een hele klus worden om Eric Botteghin, de kersverse winnaar van de Bronzen Schoen-trofee van De Telegraaf, voor FC Groningen te behouden. De door dat sportmedium als beste verdediger van de Eredivisie gekroonde Braziliaan staat naar eigen zeggen in de belangstelling van clubs uit topcompetities als Duitsland, Engeland en Spanje, zo lezen we opnieuw in De Telegraaf. Eric voegt eraan toe dat de belangstelling nog niet concreet is. We hoeven echter niet bang te zijn voor weigerachtige toestanden zoals we eerder wel zagen bij twee stuks Uruguayanen. Botteghin bewijst met de volgende uitspraak nl. andermaal uit het allerbeste hout gesneden te zijn: "Als er geen club concreet wordt, ga ik met heel veel plezier met FC Groningen Europa in."

Het contract van Eric Botteghin loopt nog tot medio 2016. Dit geldt ook voor de verbintenissen van Peter van der Vlag, Lorenzo Burnet, Maikel Kieftenbeld, Michael de Leeuw, Rasmus Lindgren, Tjaronn Chery (optie tot medio 2017) en Dino Islamovic (optie tot medio 2017).

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.