Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

206 gasten online

 
FC Groningen sluit het seizoen 2014-2015, dat door de bekerwinst een gouden randje heeft gekregen, zaterdag af met een oefenwedstrijd tegen zondag-vijfdeklasser FVV Foxhol, de club waar FC Groningen spelers als Richairo Zivkovic, die de aftrap zal verrichten, Keziah Veendorp (A1) en Ashraf Hezam (C1) heeft ontdekt. De wedstrijd wordt op het sportpark aan de Julianastraat in Hoogezand gespeeld en begint om 14:30 uur. Na het duel zullen de spelers pas op zondag 28 juni a.s. in Haren voor de eerste training van de jaargang 2015-2016 hoeven op te draven.

FC Groningen zal met twee verschillende elftallen spelen. De Trots van het Noorden schreef hierover op de clubsite:

Bij FC Groningen is de insteek alle fitte en beschikbare spelers een helft in actie te laten komen. De FC zal dan ook met twee verschillende teams aantreden in de eerste en tweede helft. Trainer Erwin van de Looi heeft niet de beschikking over internationals Simon Tibbling, Hans Hateboer en Desevio Payne. Ook Nick Bakker en Hristijan Denkovski komen niet in actie. “We willen de andere spelers van de eerste selectie in actie laten komen en de jongens van de B-kern die volgend jaar ook nog bij de FC spelen. Daarnaast zal verdediger Gibril Sankoh gaan spelen en ben ik ook benieuwd naar Ajdin Hrustic van FC Groningen A1.”

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.