Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

144 gasten online

 
Simon Tibbling heeft er vanavond in Tsjechië op het EK Onder 21 met zijn doelpunt in de 89e minuut voor gezorgd dat de Zweden zich op het nippertje voor de halve finale van het toernooi hebben geplaatst. De plaats bij de laatste vier betekende bovendien dat Zweden komende zomer actief zal zijn op de Olympische Spelen, die van 5 t/m 21 augustus 2016 in Brazilië gehouden zullen worden. Tibbling ontbreekt zondag definitief bij de eerste training in Haren.

Simon Tibbling begon in de kwartfinale tegen Portugal op de bank, maar werd in de 52e minuut voor Branimir Hrgota in de ploeg gebracht. Portugal kwam in de 82e minuut door een goal van Gonçalo Paciência op voorsprong en leek de Zweden ten gunste van Italië uit het toernooi te schieten, maar Tibblings doelpunt bracht de Zweden alsnog in de halve finale. Hierin dient a.s. zaterdag om 21:00 uur tegen Denemarken aangetreden te worden. In de andere halve finale staan zaterdag om 18:00 uur Duitsland en Portugal tegenover elkaar. De finale staat volgende week dinsdag om 20:45 uur op het programma.

Doelpunt van Simon Tibbling:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.