Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

149 gasten online

Luciano loopt alweer na geplande knieoperatie

Gisteren na afloop van de allerlaatste training die Ron Jans in dienst van de FC heeft gehouden berichtten we al, dat Luciano da Silva afgelopen woensdag aan zijn knie is geopereerd. Vandaag is uit navraag duidelijk geworden dat het inderdaad een geplande operatie betrof. De knie is schoongemaakt en er is tevens een stukje meniscus verwijderd. Het is de bedoeling dat Luciano er tijdens de voorbereiding op het komende seizoen, die op 28 juni a.s. alweer met de eerste training begint, gewoon bij is.

 

Luciano heeft het afgelopen seizoen een aantal malen last gehad van zijn knie. Laten we hopen dat door de deze week doorgevoerde operatie zijn knieklachten tot het verleden behoren.

 

Vandaag was hij als toeschouwer in Blijham aanwezig bij de oefenwedstrijd die FC Groningen bij de jubilerende amateurvereniging ASVB heeft afgewerkt. Het zal jullie niet verbazen dat hij nog wat moeilijk liep, maar je hebt ook patiënten die zich drie dagen na een knieoperatie nog met krukken voortbewegen - zo niet onze uiterlijk goedlachse maar innerlijk kennelijk geharde Braziliaan!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.