Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

151 gasten online

 
In de papieren editie van Voetbal International komen Eric Botteghin en Michael de Leeuw aan het woord. FC Groningen wil het contract met Eric Botteghin zoals gezegd graag verlengen. Hans Nijland vermoedt dat de gesprekken wellicht vervolgd worden, zo gaf hij zondag bij de eerste training aan, maar Botteghin zelf zegt het volgende: "Er is een eerste gesprek geweest, maar ik heb aangegeven dat verlengen niet mijn voorkeur heeft. Ik heb een goed seizoen gespeeld, dus ik verwacht dat er wel interesse komt. En anders blijf ik bij FC Groningen, speel ik Europees voetbal en ben ik na dit seizoen transfervrij."

Ook Michael de Leeuw zit in een zetel. "Het is een enorme luxepositie. De club heeft mij nog geen aanbieding gedaan en ik denk niet dat ze mij transfervrij laten vertrekken. Een vertrek ligt dan voor de hand. Ik heb ook de toezegging van FC Groningen dat ze mee zullen werken als er iets goeds voorbijkomt. Maar als er niks moois komt, dan blijf ik gewoon. Europees voetbal spelen is natuurlijk geen straf. En een transfervrije status is daarna ook prima. Zelf zou ik graag nog een keer een stap maken. Natuurlijk wil ik ook het liefst in de Premier League of de Bundesliga spelen, maar ik weet niet of dat reëel is. Maar anders hoop ik op een echt avontuur. China? Dat zou heel goed kunnen, ik denk dat ik daar financieel ook niet minder van word."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.