Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

445 gasten online

 
Voor het zesde achtereenvolgende jaar opent FC Groningen de oefencampagne met een duel tegen RWE Eemsmond, de amateurcombinatie van de zeven ploegen uit de gemeente Eemsmond (KRC, Usquert, Noordpool UFC, Warffum, ZEC, De Heracliden en Corenos). De wedstrijd wordt gespeeld op het mooie Sportpark Meij in Uithuizermeeden, de thuishaven van SV De Heracliden, en begint om 19:00 uur.

Robin Zuidema smaakte vorig jaar het genoegen om het tot nu toe eerste doelpunt voor RWE Eemsmond ooit tegen FC Groningen te scoren. De snelle aanvaller was op dat moment speler van De Heracliden, maar de in Groningen woonachtige Zuidema zal komend seizoen bij Gorecht furore maken.

Speciale aandacht vanavond voor de kleine Lars baar. De defensie van FC Groningen kon de handen wel eens meer dan vol hebben aan de vliegensvlugge aanvaller van Corenos uit Roodeschool!

FC Groningen zal met 22 spelers naar het sportpark van de Meisters afreizen en beide helften met verschillende teams spelen. Deze procedure wordt morgen in de oefenwedstrijd tegen SC Stadspark, die eveneens om 19:00 uur begint, herhaald.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.