Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

120 gasten online

 
Een vertrek van Tjaronn Chery bij FC Groningen komt steeds dichterbij. Hans Nijland heeft vanochtend op Twitter gemeld dat de smaakmaker van afgelopen seizoen vandaag op het trainingsveld ontbreekt aangezien er verregaande gesprekken gaande zijn over een transfer naar een buitenlandse club. Om welke club het gaat meldt El Presidente uiteraard niet.

Bovenstaand bericht van Hans Nijland ten spijt: Tjaronn Chery is vanochtend net als anders in trainingskledij uit de kleedkamer gekomen. Hij traint echter niet met de groep mee maar alleen 'in de gym.' Ook speelt hij morgen niet mee in de oefenwedstrijd van FC Groningen tegen Southampton. "Te groot risico", aldus Chery zelf.

Wordt het Queens Park Rangers of Al-Ahli?
Volgens de in de spelersmakelaardij actief zijnde André Gieling (bron) zou het om Queens Park Rangers gaan. Er zou maandag een contract getekend worden, aldus Gieling. Vorige maand werd Chery ook al met QPR in verband gebracht, zie ons artikel van 28 juni jl. Aziatische witteraars beweren echter dat in dit filmpje door de baas van Al-Ahli wordt gezegd dat Chery zijn kant op komt. Afwachten!


Tjaronn Chery, vrijdagochtend in Haren (foto: Wouter Pauwels)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.