Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

134 gasten online

 
Naar aanleiding van de vele aan zijn adres gestelde vragen is Marwan Dafterdar, de CEO van Al-Ahli, met op Twitter op een opvallend openhartige wijze met zeven genummerde tweets ingegaan op de stand van zaken van de gesprekken tussen zijn club en Tjaronn Chery. Dafterdar heeft dit zelfs toegelicht met een weergave van een WhatsApp-gesprek tussen hem en Chery. De conclusie van het verhaal is dat er al een overeenstemming tussen Chery en Al-Ahli was bereikt, maar dat Tjaronn Chery uiteindelijk besloten heeft om te kiezen voor een lagere aanbieding uit Londen (lees: Queens Park Rangers).

Met name de keuze voor een lager salaris verbaasde de Arabieren, hetgeen tot de uitleg op Twitter van de CEO van Al-Ahli heeft geleid.

Nota bene: Uit niets blijkt dat er ook al overeenstemming tussen Al-Ahli en FC Groningen was bereikt. We kunnen dus niet inschatten of er uiteindelijk überhaupt een overgang van Chery naar Al-Ahli mogelijk zou zijn geweest.

Bericht 1
Marwan Dafterdar zegt dat hij vanwege de vele vragen duidelijkheid wil scheppen inzake Tjaronn Chery.

Bericht 2
De onderhandelingen werden medio vorige week serieus. Er was direct contact tussen Dafterdar en Chery. Dafterdar zelf voerde op verzoek van Chery en zijn zaakwaarnemers de onderhandelingen.

Bericht 3
Na slechts twee bijeenkomsten was er overeenkomst tussen club en speler, waarna gestart werd met het opstellen van de contracten. De laatste hiervan zou deze week ondertekend worden. Chery's wens begon echter te veranderen.

Bericht 4
Op het laatste moment koos Chery voor Londen, ondanks het betere aanbod van Al-Ahli en ondanks de verklaring van zaakwaarnemer en familie dat de keuze op Jedaah (Al-Ahli) was gevallen.

Bericht 5
Dafterdar was verbaasd en ontving nota bene op de dag dat er ondertekend zou worden een brief van Chery met excuses.

Bericht 6 en Bericht 7
Uiteindelijk wordt gezegd dat Chery naar de club uit Londen zal gaan.

WhatsApp-gesprek
Chery zegt dat het hem heel goed leek om naar Saoedi-Arabië te gaan, maar hij besloot uiteindelijk om (bij QPR, red.) te willen kijken hoe goed hij is. Hij hoopt dat er in de toekomst contact met Al-Ahli zal zijn.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.