Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

224 gasten online

 
Hij is nog lang niet weg bij FC Groningen, maar Género Zeefuik heeft inmiddels toestemming van de clubleiding van de FC gekregen om zich op een buitenlandse club te oriënteren. Dit meldt Hans Nijland. Om die reden zal hij morgen op het trainingsveld van FC Groningen ontbreken, aldus de algemeen directeur van de Trots van het Noorden. Dit laatste is niets nieuws, aangezien Zeefuik steevast in het lijstje afwezigen op het trainingsveld behoort.


Género Zeefuik debuteerde op 12 augustus 2012 voor FC Groningen in de met 4-1 verloren uitwedstrijd bij FC Twente. Hij droeg tot nu toe 47 maal het shirt van FC Groningen, voor het laatst op 18 mei 2014, toen FC Groningen thuis met 3-0 van AZ won. Hij staat nog tot medio 2016 onder contract bij FC Groningen.

Hij werd de tweede helft van het vorige seizoen aan het Schotse Heart of Midlothian verhuurd. Na terugkomst in Groningen, en ook al in de periode vóór zijn vertrek naar Edinburgh, was hij niet welkom in de selectie van Erwin van de Looi. Voor alle partijen lijkt het ons het beste dat de wegen van FC Groningen en Género Zeefuik zo snel mogelijk scheiden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.