Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

147 gasten online

 
Voor FC Groningen staat vanmiddag om 17:00 uur op Sportpark De Koepel in Haren de laatste oefenwedstrijd van deze voorbereiding op het programma. De tegenstander is het buiten Kerkrade alom gehate Roda JC, dat de komende competitie tot onze spijt tweemaal de tegenstander van de Trots van het Noorden zal zijn, hetgeen te wijten is aan de jammerlijke promotie van de Duitse koempels. Belangrijker dan het resultaat van het oefenduel is wat ons betreft de positie van Maikel Kieftenbeld.

 

FC Groningen - Roda JC verplaatst naar zondag 26 juli 2015, aanvang 12:20 uur


Hans Nijland heeft zojuist op Twitter gemeld dat de oefenwedstrijd op advies van de politie in verband met de verwachte weersomstandigheden is verplaatst naar zondag 26 juli 2015, aanvang 12:30 uur.

In de wedstrijd tegen Southampton liep Maikel Kieftenbeld bij de spelersopkomst samen met Rasmus Lindgren voorop, daar waar normaliter alleen de captain die eer is toebedeeld. Hieruit bleek wat ons betreft al dat het nog geen uitgemaakte zaak is wie komende jaargang de aanvoerdersband mag dragen.

Bovendien moest Kieftenbeld gistermiddag in de afsluitende partij het basishesje afstaan aan Tom Hiariej, die op een uitstekende voorbereiding kan terugkijken. We zijn benieuwd welke kant het met Maikel Kieftenbeld opgaat. Ook Bryan Linssen keerde vrijdag terug in de basis. Donderdag trainde hij nog binnen, waardoor Mimoun Mahi toen als linksbuiten opereerde.

Voor de volledigheid nog even de opstellingen van de basis in de trainingen van donderdag en vrijdag (mutaties van donderdag naar vrijdag staan tussen haakjes):

Mahi (Linssen) - De Leeuw - Antonia
Kieftenbeld (Hiariej) - Rusnák - Tibbling
Tamata - Lindgren - Botteghin - Kappelhof
Padt

Gisterochtend speelden de tegenstanders overigens als volgt, met opnieuw een plekje voor Ajdin Hrustic 'op tien':

Mahi - Hoesen - Bacuna
Van Nieff - Hrustic - Kieftenbeld
Burnet - Van der Laan - Payne - Hateboer
Van der Vlag

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.