Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

116 gasten online


Nadat FC Groningen en Birmingham City al tot overeenstemming waren gekomen over de transfer van Maikel Kieftenbeld naar Engeland (lees: Birmingham City betaalt de gelimiteerde afkoopclausule van € 250.000), heeft de aanvoerder van de Trots van het Noorden zelf ook een akkoord bereikt met de ploeg uit de Championship. Maikel Kieftenbeld heeft bij The Blues een driejarige overeenkomst getekend, zo meldt Birmingham City FC op de clubsite.

Technisch manager Peter Jeltema laat op de clubsite van FC Groningen het volgende weten:

"Maikel heeft met zijn ontwikkeling en ervaring de afgelopen jaren een steeds prominentere rol gekregen binnen FC Groningen en was de afgelopen twee seizoenen als aanvoerder een zeer wezenlijk onderdeel van de sportieve successen van de club. Maikel was echter meer dan alleen een zeer gewaardeerde aanvoerder.

Hij nam het voortouw in de onderlinge binding van de spelersgroep én spande zich geheel belangeloos en vrijblijvend in voor tal van activiteiten binnen en buiten de club. Vooral ook op maatschappelijk vlak. Zijn nominatie voor de titel ‘Maatschappelijk Speler Eredivisie 2015’ is meer dan logisch en terecht.

We hebben sinds afgelopen weekeinde de voorbereiding erop zitten, staan aan de vooravond van de strijd om de Johan Cruijff Schaal en over twee weken begint de competitie. In die fase wil je zeker niet je aanvoerder verliezen. Aan de andere kant weet je dat het zo werkt en het transferwindow is nog tot 1 september geopend. Dat biedt ons dus op onze beurt nog mogelijkheden om ons weer te versterken."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.