Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

236 gasten online

  
Zoals zich gisteravond al aandiende heeft FC Groningen vanmiddag Jesper Drost tijdens een speciaal hiervoor belegde persconferentie gepresenteerd. De aanvallende middenvelder komt over van PEC Zwolle en tekende een verbintenis voor vier seizoenen. Hans Nijland wilde de transfersom die de FC moet ophoesten op verzoek van PEC niet bekend maken, maar Ron Jans verklaarde vandaag tegenover RTV Oost dat het voor PEC Zwolle een recordbedrag oplevert. Dit betekent dat FC Groningen stevig in de buidel heeft moeten tasten, hetgeen El Presidente grif toegaf.

 

Aan het artikel hebben we een fotoreportage toegevoegd!

Volgens Nijland is FC Groningen nu klaar op de transfermarkt, gesteld dat er geen spelers meer vertrekken. Dit betekent dat er voor de vertrokken Maikel Kieftenbeld geen vervanger zal worden gecontracteerd, hetgeen de kansen voor Tom Hiariej, Yoëll van Nieff en Juninho Bacuna vergroot.

Technisch manager Peter Jeltema verklaarde dat Drost voor FC Groningen de nummer één was aangande de vervanging van Tjaronn Chery. Dit zal Drost zelf niet zijn ontgaan, want de nieuwe drager van het groen-witte shirt met rugnummer 17 verklaarde dat voor hem de doorslag heeft gegeven dat FC Groningen hem heel graag wilde hebben. "Ik zie het echt als een stap vooruit", aldus de nieuwe aanwinst, die zijn grootouders, ouders, schoonouders, vriendin en zus naar de plechtigheid had meegenomen. Hij zei dat zijn vriendin in Groningen studeert en dat hij dus toch geen andere keuze had dan hier naartoe te gaan. De stad kent hij op voorhand goed ;-)

Jesper vertelde bij voorkeur 'op tien' te spelen, maar hij kan eventueel ook op andere posities spelen. Er was voor hem meer belangstelling uit binnen- en buitenland, maar niet zo concreet als de belangstelling van FC Groningen.

De eerste foto's:

Fotoreportage presentatie Jesper Drost van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.