Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

364 gasten online

 
Stand van zaken maandag 3 augustus 2015:
Met dank aan de zichzelf overschattende en beschamend arrogante sterke hand der wet: de competitieouverture van FC Groningen tegen FC Twente zal komende zondag waarschijnlijk geen doorgang kunnen vinden en mogelijk pas volgende week woensdagavond 12 augustus gespeeld kunnen worden, aldus RTV Noord dat Hans Nijland citeert. De gewaardeerde politiebonden willen Feyenoord - FC Utrecht ontzien, maar zien hun kans schoon de overige acht duels met hun gewaardeerde acties te verkloten. Hulde.FC Groningen - FC Twente vastgesteld voor woensdag 12 augustus 2015, aanvang 18:30 uur

Nadat Peter den Oudsten, burgemeester van Groningen, gisteren niets anders kon dan het verbieden van de wedstrijd, is er inmiddels een nieuwe speeldatum vastgesteld. De start van de competitie vindt voor FC Groningen en FC Twnte plaats op woensdag 12 augustus a.s. Het duel begint in de Euroborg op het weinig gelifede tijdstip van 18:30 uur. 

Op maandag 3 augustus jl. schreven we al het volgende:

RTV Noord licht nog het volgende toe: De KNVB gaat met de betrokken burgemeesters en clubs praten over nieuwe speeldata. Uitgangspunt van de voetbalbond is de duels zo snel mogelijk in te halen. Dat gebeurt mogelijk al volgende week woensdag.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.