Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

209 gasten online


Stand van zaken woensdag 5 augustus 2015:
Het heeft er alle schijn van dat Martin van Geel, technische baas van Feyenoord, weer eens als een olifant door de porseleinkast aan het banjeren is, een strategie die past bij 's mans vuile karakter. AD.nl meldt dat Eric Botteghin reeds van Feyenoord te horen heeft gekregen onder welke salariële voorwaarden hij bij Feyenoord aan de slag zou kunnen; Mikos Gouka van het AD voegt eraan toe dat Feyenoord en Botteghin er reeds uit zijn. Hieruit kunnen we conclusie trekken dat Feyenoord en Eric Botteghin met elkaar hebben gesproken. Hans Nijland laat tegenover RTV Noord echter weten dat dergelijke praktijken not done zijn.
"Feyenoord brengt deze week derde bod uit op Eric Botteghin"

Het Dagblad van het Noorden meldt op zondagavond 9 augustus 2015 dat Feyenoord deze week vol voor Eric Botteghin wil gaan. De krant schrijft: "Het brengt een derde bod uit op de centrale verdediger van FC Groningen en hoopt daarmee voldoende basis te hebben gelegd om de transfer te kunnen afronden. Botteghin heeft eerder al aangegeven dolgraag naar Feyenoord te willen verkassen en zou in hoofdlijnen ook al overeenstemming hebben bereikt met de Rotterdamse club over een meerjarig contract." Het tweede bod dateert overigens van 1,5 week geleden.

Eerder vandaag berichtte Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad al dat Martin van Geel zich in Groningen gemeld zou hebben. Er zou met de FC nog geen akkoord bereikt zijn, maar Feyenoord heeft wel goede hoop, aldus Gouka.

Op woensdag 5 augustus jl. schreven we al het volgende:

Nijland: "Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat deze geruchten waar zijn. Wij kennen Feyenoord als een goede en eerlijke club. Het lijkt me sterk dat zij zonder toestemming van ons in gesprek zijn gegaan met Eric Botteghin. Dat mag simpelweg niet."

Nijland laat verder weten dat na het tweede bod van vorige week donderdag geen enkel contact meer is geweest met de Rotterdammers, aldus RTV Noord.

AD.nl voegt nog het volgende toe: Feyenoord verwacht straks iets meer dan twee miljoen euro te moeten neerleggen voor de verdediger, die eind deze maand zijn 28ste verjaardag viert. Maar vooralsnog wenst Hans Nijland, de directeur van FC Groningen, niet mee te werken. Botteghin vertelde de directie van Feyenoord dat hij eerder wel de belofte van de clubleiding had gekregen dat hij mocht vertrekken als een mooie club zich in de Euroborg zou melden. Feyenoord wacht nu af of Botteghin die transfer in Groningen met woorden kan afdwingen. De Braziliaan is en blijft in elk geval nog altijd de belangrijkste kandidaat om bij de Rotterdammers de concurrentiestrijd aan te gaan met Sven van Beek in de as van de defensie.

"Eric Botteghin nog steeds de meest gewenste versterking voor defensie Feyenoord"
Jan Dirk Stouten van RTV Rijnmond was op vrijdag 7 augustus 2015 aanwezig bij de persconferentie van Giovanni van Bronkhorst, hoofdtrainer van Feyenoord dat morgen een competitieduel tegen FC Utrecht speelt. Volgens de coach van de Rotterdammers is Eric Botteghin nog steeds de meest gewenste versterking voor de defensie van Feyenoord, aldus Stouten.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.