Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

205 gasten online

 
Met dank aan de politie en de locoburgemeester van Stad trappen FC Groningen en FC Twente pas vanavond af voor hun ouverture van het nieuwe seizoen. Het wordt voor de thuisclub op voorhand een memorabele avond. Er zal op indrukwekkende wijze worden stilgestaan bij het overlijden van Piet Fransen, waarna de spelers van de equipe van Erwin van de Looi opnieuw met rouwbanden zullen spelen. Wat ons betreft gaat van de Euroborg er vanavond af en worden de Tukkers op een ongenadig pak slaag getrakteerd!

Van de Looi kan beschikken over een vrij fitte spelersgroep. Van de 22-koppige selectie zijn alleen Dino Islamovic (herstelt van meniscusoperatie) en Desevio Payne (enkelblessure) niet inzetbaar. Er vallen derhalve twee wél inzetbare spelers buiten de boot, en de keuze is net als voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal gevallen op Martijn van der Laan en Yoëll van Nieff. Van Nieff zal met lede ogen aanzien dat op de bank aan Jesper Drost en Juninho Bacuna de voorkeur wordt gegeven.

Afgaande op de twee laatste trainingen wijzigt de staf de basis niet. Het volgende elftal zal voor het eerst sinds 21 oktober 2007 (matchwinner Martijn Meerdink !) korte metten met FC Twente trachten te maken:

Linssen - De Leeuw - Antonia
Tibbling - Rusnák - Hiariej
Tamata - Lindgren - Botteghin - Hateboer
Padt

Bankbezetting:
Van der Vlag, Kappelhof, Burnet, Bacuna, Drost, Hoesen, Mahi

Niet bij de selectie:
Payne (geblesseerd), Islamovic (geblesseerd), Van der Laan (gepasseerd), Van Nieff (gepasseerd)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.