Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

102 gasten online

 
Een kleine 50 hondstrouwe aanhangers van FC Groningen hebben de exorbitante prijsstijging van een toegangskaartje voor het Eindhovense stadion (vergeleken met vorig seizoen vele honderden procenten) en het belabberde aanvangstijdstip getrotseerd en reizen vandaan de Trots van het Noorden achterna. Op de 3-2 overwinning van 29 maart 2014 volgde op 15 maart 2015 een 2-1 nederlaag, maar afgaande op het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal geëtaleerde spel is de FC vanmiddag zeker niet kansloos.

Vanwege liesklachten ontbreekt Rasmus Lindgren in de selectie. Michael de Leeuw draagt vanmiddag de aanvoerdersband.

Het lijkt wel raadzaam om iets minder ruimhartig met de kansen om te springen. Zowel tegen de Eindhovenaren als woensdag tegen FC Twente was de rekening voor het verkwanselen van 100% kansen een dure. Geen schaal, en geen drie punten.

Abel Tamata liep in de slotfase van het duel tegen de Tukkers tegen een blessure aan, maar kwam tot onze verbazing toch weer binnen de lijnen, ook al kon hij amper nog lopen. Dat hij vanmiddag ontbreekt lijkt logisch. Het tegen FC Twente na verzorgd te zijn opnieuw binnen de lijnen acteren echter allerminst.

Jesper Drost zal opnieuw vanaf de bank moeten toekijken. Niet duidelijk is waarom de peperdure aankoop geen basisplaats wordt gegund. Heeft dit met zijn aanstaande juridische beslommeringen en mogelijke gang richting de verkeerde kant van het traliewerk te maken? Mocht laatstgenoemd bajesgerelateerde scenario werkelijkheid worden, dan hopen wij da FC Groningen een ontsnappingsclausule in het contract heeft opgenomen. Het moeten overmaken van een vorstelijk salaris richting de lik lijkt nl. niet winnend.

Opstelling FC Groningen:

Linssen - De Leeuw - Antonia
Tibbling - Rusnák - Hiariej
Burnet - Lindgren Kappelhof - Reijnen - Hateboer
Padt

Bankbezetting:
Van der Vlag, Kappelhof Van Nieff, Larsen, Drost, Bacuna, Mahi, Hoesen

Niet bij de selectie:
Van der Laan, Tamata, Payne, Islamovic, Van Nieff

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.