Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

194 gasten online

 
Martijn van der Laan maakt het seizoen af bij SC Cambuur, zo meldt FC Groningen op de clubsite. FC Groningen verhuurt de verdediger aan de club die hem medio 2014 voor maar liefst € 460.000 aan de FC verkocht. Het contract van de blessuregevoelige Van der Laan loopt in Groningen nog tot medio 2018. Hij speelde afgelopen seizoen slechts 14 officiële wedstrijden voor FC Groningen, waaronder acht invalbeurten.

Na het vertrek van Van der Laan telt de eerste selectie net als afgelopen seizoen 22 spelers, Juninho Bacuna en Desevio Payne meegerekend. Een wel erg smalle basis voor het met name vóór de winterstop moordende speelschema. We kunnen ons dan ook niet voorstellen dat FC Groningen deze transfer window is uitgewinkeld.

 Martijn van der Laan laat tegenover de fansite martijnvanderlaan.nl het volgende weten: "Super blij dat ik terug ben. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd, maar ik wou zelf maar 1 ding en dat is terug naar SC Cambuur. Zal zaterdag wel een paar keer kippenvel krijgen als ik het veld weer op ga!"

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.