Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

219 gasten online


Opnieuw smaakt ons het genoegen van een avondwedstrijd in de Groene Kathedraal! Waren onlangs de 'schijterige' autoriteiten de oorzaak van het verplaatsen van de kraker tegen FC Twente naar de woensdagavond, de KNVB en FOX dirigeren de fans af en toe op vrijdagavond naar de stadions en vandaag is het voor de Trots van het Noorden zover. Excelsior maakt zijn opwachting in het Heilige der Heiligen, waar het nog nimmer wist te winnen. De laatste zege van de Kralingers in Groningen dateert van de 20e november 1983. Laten we het maar op een mindere pot van doelman Harry Schellekens houden, of had voorin Fandi Ahmad het vizier niet op scherp staan?

Voor de FC is het zaak vanavond niets minder dan drie punten aan de wedstrijd over te houden. De oogst na twee speelrondes is één schamel punt en een navenant bescheiden plek op de ranglijst - de hoogste tijd voor een mooie sprong!

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

Rusnák - De Leeuw - Linssen
Hiariej - Drost - Tibbling
Burnet - Kappelhof - Reijnen - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Larsen, Van Nieff, Bacuna, Antonia, Mahi, Hoesen

Niet bij de selectie:
Lindgren, Payne, Tamata, Islamovic (allen geblesseerd)

Vermoedelijke opstelling Excelsior:

van Weert
Stans
Botaka-Kruys-Auassar-Hasselbaink
Karami-Fischer-van Diermen-Kuipers
Kurto

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.