Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

174 gasten online


FC Groningen
is vanmiddag tijdens de loting voor de groepsfase in de Europa League gekoppeld aan Olympique Marseille, Sporting Braga en Slovan Liberec. Voor de supporters die graag één of meer Europese uitwedstrijden willen bezoeken is dit waarschijnlijk niet de gewenste loting, en de echte kraker die de Euroborg in extase zal brengen zit er ook niet tussen. Maar sportief gezien biedt deze loting de Trots van het Noorden in ieder geval een reeële mogelijkheid om sportieve successen te boeken.

INFORMATIE KAARTVERKOOP EUROPESE DUELS

De volledige loting:

Eerder schreven we al het volgende:

Groningens Ontzet 2015 krijgt voor iedereen die FC Groningen een warm hart toedraagt een wel heel bijzonder aspect. Vanmiddag om 13:00 uur is FC Groningen één van de 48 ploegen die met elkaar aan de groepsafse van de Europa League zullen beginnen. De Trots van het Noorden is ingedeeld in pot vier, en krijgt uit elk van de drie andere potten een tegenstander toebedeeld. Enige restrictie: ploegen uit dezelfde landen kunnen niet in één groep terechtkomen. De verdeling over de vier potten is op basis van de befaamde UEFA coëfficiënten tot stand gekomen. Ter illustratie: de ploeg met de hoogste coëfficiënt, Schalke 04 (111,883), zit in pot één; de ploeg met de laagste coëfficiënt, Gabala FK (2,750), moet het net als FC Groningen (8,695) met pot vier doen.

Na de loting komen we terug op dit feest. Het speelschema wordt naar verwachting ook vanmiddag al bekend, waarna de koffers gepakt kunnen worden!

Speeldata: donderdag 17 september, 1 oktober, 22 oktober, 5 november, 26 november en 10 december 2015.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.