Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

183 gasten online

 
Nu de adrenaline met betrekking tot de loting voor de groepsfase van de Europa League uit de groene-witte lijven is weggevloeid zal de knop bliksemsnel omgedraaid moeten worden. Vanavond mogen de mannen van Erwin van de Looi namelijk trachten in Utrecht de eerste punten in een uitwedstrijd in deze nog prille competitie bij elkaar te harken. En het wordt tijd ook. FC Groningen verloor de laatste zeven in Utrecht gespeelde officiële wedstrijden stuk voor stuk.

Afgaande op de vier laatste ontmoetingen, waarvan er drie in een frustrerende 1-0 zeperd eindigden, hoeven we geen doelpuntenfestijn te verwachten. Maar telraamwerk is ook geen noodzaak. Wat ons betreft mag er na 90 minuten een 0-1 op de borden staan!

Erwin van de Looi heeft vergeleken met de gewonnen thuiswedstrijd tegen Excelsior één wijziging doorgevoerd in zijn basiselftal. Albert Rusnák moet, afgaande op de beide laatste trainingen, tandenknarsend op de bank beginnen; Jarchinio Antonia keert voor hem terug in de ploeg. Op de bank neemt bovendien nieuwste aanwinst Hedwiges Maduro plaats, aannemende dat hij speelgerechtigd is. Of Rasmus Lindgren fit genoeg is om in de selectie terug te keren moet nog even worden afgewacht. Gisteren speelde de Zweed gewoon mee, dus wat ons betreft zit hij er weer bij.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

Linssen - De Leeuw - Antonia
Hiariej - Drost - Tibbling
Burnet - Kappelhof - Reijnen - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Larsen, Lindgren, Maduro, Rusnák, Hoesen, Mahi

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Payne, Tamata, Bacuna, Islamovic

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.