Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

179 gasten online

 
Met het oog op het komende competitieloze weekeinde speelt FC Groningen in Oostwold een oefenwedstrijd tegen zaterdag derdeklasser Pelikaan-S. De dankzij voorzitter Wim Bulten kapitaalkrachtige club stuurde vorig seizoen op aangeven van de spelersgroep de op dat moment nota bene nog ongeslagen hoofdtrainer Pascal Mulder pardoes weg; zijn opvolger, John de Hoop, werd vervolgens kampioen in de vierde klasse. In de persoon van Kurt Elshot heeft De Hoop er dit seizoen een ons bekende assistent bij. het duel, dat op kunstgras wordt gespeeld, begint om 19:30 uur.


FC Groningen zonder Hans Hateboer, Mimoun Mahi, Simon Tibbling en Albert Rusnák
Bij FC Groningen zullen de vanwege interlands afwezige Hans Hateboer, Mimoun Mahi, Simon Tibbling en Albert Rusnák niet in actie komen. Bijna alle overige spelers zullen in Oostwold speelminuten kijgen.

Pelikaan-S schrijft op de clubsite: Vóór de wedstrijd speelt Pelikaan S een wedstrijdje tegen Kids United. De gehele avond staat in het teken van het goede doel, in dit geval de Stichting Make a Wish. Ook na afloop is het goed toeven in Oostwold met optredens van Jannes en Bert Zwier. Een kaartje kost slechts vijf euro voor volwassenen en twee euro voor kinderen.

Accommodatie-adres Pelikaan S:
MCO Gaveborg Oostwold
Adres: Boomgaard 1
9828 RC Oostwold (gem. Leek)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.