Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

116 gasten online

  
Op het weinig populaire tijdstip van 12:30 uur gaat straks de eerste van vier thuisduels binnen elf dagen van start! Na de kraker tegen Heerenveen volgen wedstrijden tegen Olympique Marseille, AZ en FC Twente, en wat zou het lekker zijn als de Fransen met een overwinning tegen de Friese dorpelingen op zak bestreden kunnen worden. De trainersstaf heeft er geen gras over laten groeien en de basis op maar liefst vijf posities gewijzigd. De mutaties moeten uitmonden in een strijdwijze die aanslaat bij het publiek. Op naar een zinderende pot voetbal met een beslissende rol voor de twaalfde man!

Het wordt ook wel weer eens tijd voor een Gronings succesje. De laatste thuisoverwinning tegen Heerenveen dateert van twee seizoenen geleden (3-1 door doelpunten van Raitala (ED), Leandro Bacuna en Michael de Leeuw), waarna uitslagen van 1-3 en 1-1 tot stand kwamen. In het lopende nog prille seizoen is FC Groningen in eigen huis nog ongeslagen, en wat ons betreft verandert hieraan in de komende elf dagen helemaal niets!

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

Hoesen
Rusnák - De Leeuw - Linssen
Tibbling - Maduro
Tamata - Lindgren - Kappelhof - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:

Van der Vlag, Reijnen/Larsen, Burnet, Hiariej, Drost, Mahi, Antonia

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.