Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

147 gasten online

  
Het is maar goed dat Peter Bosz tegen zijn schorsing in beroep is gegaan, want alleen tegen FC Groningen wist Bosz in competitieverband nog nooit te winnen, althans niet als trainer van Vitesse. Afgaande op de afsluitende training van zaterdagmiddag houdt Erwin van de Looi, die vanwege de trip naar Braga geen perspraatje kon houden, vast aan de basis die tegen de Portugezen verdedigend, opbouwend en aanvallend onthutsend zwak voor de dag kwam.

 

Aan het artikel hebben we een fotoreportage van de zaterdagtraining toegevoegd!

Dit betekent dat Etiënne Reijnen opnieuw een basisplaats is gegund en dat het beter ogende alternatief, Kasper Larsen, vanaf de bank moet toekijken, en dat er  niet wordt gekozen voor het concept met vijf verdedigers dat in Braga wél aardig stond.

Danny Hoesen haakte zaterdag met ogenschijnlijk opnieuw een enkelblessure af, en moest onder begeleiding van de dokter sportpark Corpus den Hoorn verlaten. Wij verwachten hem vandaag niet bij de selectie.

FC Groningen verloor dit seizoen tot nu toe alle competitiewedstrijden op vreemde bodem met 2-0. Wij hopen dat de Trots van het Noorden nu wel met een tastbaar resultaat naar Stad en Ommeland kan terugkeren!

Vermoedelijke basisopstelling FC Groningen:

Rusnák - Mahi - Linssen
Tibbling - De Leeuw - Maduro
Tamata - Kappelhof - Reijnen - Hateboer
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Burnet, Larsen, Hiariej, Drost, Bacuna, Antonia

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Payne, Lindgren, Islamovic, Hoesen

Fotoreportage afsluitende training van zaterdagmiddag van Wouter Pauwels:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.